Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2018 » Березень » 28 » ПриватБанк допоможе аграріям отримувати компенсації по п’яти державних програмах

Розміщення новин компаній

ПриватБанк допоможе аграріям отримувати компенсації по п’яти державних програмах

Як повідомили у банку, в минулому році клієнти ПриватБанку, що працюють у агробізнесі, отримали понад 70 млн грн державних компенсацій вартості техніки та обладнання, що склало більше половини їх загальної суми в країні.

Цього ж року аграрії зможуть прийняти участь вже у п’яти державних програмах, спрямованих на підтримку агробізнесу. Для цього Кабінетом Міністрів 07.02.2018 були прийняті Постанови КМУ України №86, №106 та №107.

Перше: аграрії зможуть економити вже чверть вартості агротехніки, що відповідає переліку затвердженому МінАгроПолітики, а невеличкі фермери (господарства з посівними площами до 500 гектарів та річною виручкою до 15 мільйонів гривень або кооперативи з площами до 1000 гектарів) - аж 40%.

Друге: ті ж самі невеличкі фермери зможуть отримувати компенсацію відсотків по кредитах АгроКУБ до 500 тисяч гривень або по кредитних лініях до 3 років у розмірах до 9 млн.грн., що видані для придбання основних засобів, будівництва або реконструкції виробничих об’єктів.

Третє: ті ж самі невеличкі фермери зможуть отримувати компенсацію в розмірі 80% вартості закупленого насіння сільськогосподарських рослин вітчизняної селекції категорій “базове” та “сертифіковане” (але не більше 30 тисяч гривень без ПДВ на одне господарство).

Четверте: підприємства, що працюють у галузях вівчарства, козівництва, бджільництва, звірівництва, кролівництва, шовківництва та аквакультури зможуть отримувати компенсації відсотків по кредитних лініях до 5 років в розмірах до 100 млн.гривень.

І, нарешті, п’яте: підприємства галузі тваринництва зможуть отримувати компенсацію у розмірі 25% від сум будь-яких кредитів до 5-ти років у розмірах до 500 млн.грн., що отримані для здійснення будівництва/реконструкції тваринницьких ферм, комплексів доїльних залів або підприємств з переробки сільськогосподарської продукції.

Одже, усі програми підтримки агробізнесу можут працювати через кредитні програми Банку - докладніше на сторінці сайті agro.pb.ua.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 661 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz