Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Жовтень » 1 » Продуктивні й точні розкидачі HF Agro

Розміщення новин компаній

Продуктивні й точні розкидачі HF Agro

Не секрет, що гарний урожай безпосередньо залежить від правильного мінерального живлення рослин. А щоб цей процес був ефективним, у сільськогосподарській практиці активно застосовуються розкидачі.

Ключові характеристики розкидачів HF Agro – це продуктивність і точність. Якщо розкидач добрив не буде забезпечувати точне рівномірне внесення, при цьому потрібно постійно відволікатися на дозаправлення бункера, збільшувати кількість проходів, то продуктивність буде катастрофічно знижуватися. І розкидаються гроші на вітер замість добрив.

Компанія HF Agro, як експерт у потребах конкретно кожного аграрія, пропонує розкидачі, які відрізняються великою різноманітністю моделей, продуктивністю й точністю розподілу речовин, будь-то добрива або сіль, насіння або гранули.

В асортименті три види техніки: вібраційні, дводискові, причіпні стрічкові. У кожній лінійці, яка відрізняється своєю технологічністю, втілений інноваційний підхід. Зокрема, концепт «VIBRO SYSTEM» гарантує відсутність тертя і пошкодження гранул добрива і насіння. А сучасні системи регулювання, модульність і надійна конструкція запрограмували техніку на успіх.



ВІБРАЦІЙНІ РОЗКИДАЧІ

Особливістю даної лінійки є система «VIBRO SYSTEM», яку ми вже згадували раніше. Через відсутність внутрішніх мішалок оптимізується дальність розкидання і виключається утворення пилу. Така система забезпечує підвищену точність внесення мінеральних добрив і насіння. Завдяки міцній конструкції і гнучкій зчіпці з трьома різними положеннями техніка витримує навантаження до 3600 кг. Можна підібрати модель під свої потреби з місткістю бака від 850 л до 3000 л.

Основний робочий орган – це вібраційний диск, установлений на днищі бункера до системи подачі. Що стосується оптимального й рівномірного розкидування, то на нього впливає кілька моментів, реалізованих у техніці. Це решітка з нержавіючої сталі, яка затримує надлишки добрив, знижує і підтримує постійний тиск добрив на систему подачі. Також в техніці встановлені штамповані лопаті зі спеціальними профілями й бар'єр над дисками. А бічна подача добрива на лопаті забезпечує оптимальну дальність розкидання навіть на нерівних ділянках.

А для ще більш точного рівномірного розподілу добрив незалежно від швидкості руху й характеристик внесеної речовини розкидачі можуть оснащуватися електронним управлінням і системою зважування.




ДВОДИСКОВІ РОЗКИДАЧІ

Дана лінійка містить у собі варіанти з об'ємом бака від 900 до 3500 літрів. До речі, всі розкидачі добрив HF Agro комплектуються захисним тентом і технологічними транспортними колесами.

Найважливіша перевага – розумна гідравліка. Управління клапаном розкидача здійснюється з кабіни трактора, тому вносити добрива можна відразу з початку поля без пропусків і швидко закривати клапан у кінці поля без перевитрат добрив.

А щоб використання техніки стало ще простіше і комфортніше, HF Agro пропонує комплектувати розкидачі універсальним завантажувачем, за допомогою якого можна самостійно без додаткової допомоги завантажити розкидач із біг-бегів. В асортименті моделі на 1000 і 1200 кг.

ПРИЧІПНІ СТРІЧКОВІ РОЗКИДАЧІ

Це лінійка багатофункціональних і простих у використанні машини. Конструкція і дизайн розроблені таким чином, щоб можна було працювати з великими обсягами, а також використовувати вологі добрива, компост та інші матеріали (вапно, пісок, сіль і т.п.). Номенклатура складається з моделей з об'ємом бака від 2100 до 8500 л. Усі елементи, що контактують з добривами, мають підвищений ресурс роботи й захищені від корозії.

Що стосується багатофункціональності, то техніку можна комплектувати додатковими «фішками»: спеціальним пристроєм для рівномірного розподілу дрібних сипучих речовин, дисками для розкидання сипучих добрив, опціональними загортачами для закладення внесеного технологічного матеріалу, системою внутрішньоґрунтового внесення добрив у дві борозни, відбійними щитками для бокового внесення добрив і т.п.

***

В епоху розвинених технологій діяльність людини стає максимально ефективною й успішною завдяки використанню інженерних рішень. HF Agro – саме та компанія, яка несе в аграрний світ інноваційні розробки, що покликані не тільки спростити працю хлібороба, а й поліпшити агрономічні властивості ґрунту, ріст і розвиток рослин.

___________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 598 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz