Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Серпень » 13 » Радість бути різною: Reebok Club C Double Geо

Розміщення новин компаній

Радість бути різною: Reebok Club C Double Geо

Оновлена версія однієї з головних моделей кросівок Reebok в новій жіночої колекції бренду

Reebok представляє нову версію жіночих кросівок з сімейства Club C – Reebok Club C Double Geo. Їх масивна платформа і геометричний дизайн покликані надихати кожну бути собою і бути різною, незалежно від свого стану, і радіти цьому.

Розробляючи силует Club C Double Geo спеціально для жінок, творці прагнули зберегти риси оригінальної моделі Club C, які зробили її легендою снікер-культури. Оновлені пропорції і геометричні акценти майстерно обіграють лаконічну естетику культової класики спортивного взуття. Нові кросівки легко поєднуються з іншими предметами гардеробу і зроблять будь-який образ ефектним, таким, що запам'ятовується і підкреслить унікальність кожної.

Club C Double Geo в декількох кольорах – в тому числі в ягідному, бузковому, бежевому, м’ятному, чорному і білому – у продажу в магазинах Reebok.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 596 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz