Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2020 » Березень » 20 » Raketa запускає безкоштовну доставку з KFC

Розміщення новин компаній

Raketa запускає безкоштовну доставку з KFC

Тепер меню популярного фаст-фуду доступно з доставкою додому

Український сервіс Raketa почав роботу з мережею KFC по всій Україні. Тепер майже всі страви з меню можна замовити з безкоштовною доставкою в п'яти містах, а найближчим часом їх стане ще більше.

Raketa раніше вже доставляла страви з KFC в Дніпрі. Тепер же скористатися безкоштовною доставкою можна в Києві, Харкові, Павлограді та Вишневому. У найближчі дні список міст буде розширено.

Для доставки доступно все меню закладів, за винятком напоїв на розлив і морозива. Послуги Raketa залишаються безкоштовними незалежно від суми замовлення. Час доставки замовлення не повинен перевищувати 60 хвилин.
Сервіс доставки Raketa також ввів превентивні заходи безпеки, щоб захистити клієнтів і кур'єрів. Так, при замовленні їжі з кафе і ресторанів можна скористатися безконтактної доставкою.

Щоб скористатися новою послугою, досить зробити відповідну позначку в коментарях до замовлення і оплатити його за безготівковою формою. В такому випадку кур'єр в телефонному режимі зв'яжеться з клієнтом і обговорить, де залишити пакет із замовленням, або ж передасть його з максимальним дотриманням запобіжних заходів.

Щоб ще більше простимулювати людей не порушувати карантин, Raketa пропонує скористатися промокодом vdoma. Він дає 100 грн знижки при безготівковій оплаті. Промокод діє у всіх містах, де доступна доставка від Raketa.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 977 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz