Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2019 » Червень » 19 » Reebok CrossFit® Nano 9: у кожного свій виклик

Розміщення новин компаній

Reebok CrossFit® Nano 9: у кожного свій виклик

Компанія Reebok представила дев'яте покоління кросівок Nano, що стали символом CrossFit® по всьому світу.

Головна особливість новинки - абсолютна універсальність: Nano 9 підійдуть як новачкам, хто ходить у спортзал за настроєм, так і досвідченим атлетам, які беруть участь у змаганнях. Працюючи над кросівками, дизайнери та інженери Reebok спиралися на відгуки шанувальників CrossFit® по всьому світу.

CrossFit® - це не просто система тренувань: це дружнє співтовариство людей, об'єднаних однією ідеєю. Саме тому героями лукбуку нових кросівок стали не професійні моделі, а дев'ять осіб, що живуть CrossFit: від чемпіонів і медалістів Reebok CrossFit® Games Ніла Меддокса та Пета Веллнера до колишнього морського піхотинця Пета Берка, судді Джеральда Паркера та акторки Медді Керлі.

Серед особливостей Reebok Nano 9 - абсолютно новий верх з інноваційного матеріалу Flexweave, який забезпечує ще більш комфортну посадку, захист ноги при роботі з важким обладнанням та вражаючу еластичність. У міру м'яка амортизуюча підошва з жолобками MetaSplit відрізняється відмінним зчепленням і збалансованою гнучкістю для бігу та швидкісними комплексами (WOD). Широка передня частина допоможе зберегти стійкість при виконанні елементів важкої атлетики.

Nano 9 вже у продажу в фірмових магазинах Reebok. Ціна даної моделі складає 3999 грн.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 485 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz