Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Жовтень » 29 » Reebok. Рух проти холоду

Розміщення новин компаній

Reebok. Рух проти холоду

Героями нової осінньо-зимової кампанії бренду стали Тетяна Брик і Максим Леонов, які очолили рух «Zi-муверів»

Reebok представляє нову колекцію і зустрічає сезон осінь-зима 2021 року кампанією, яка присвячена «Zi-муверам» — людям, які постійно перебувають у русі та не залишають шансу холоду і негоді перешкодити своїм планам.

У центрі уваги кросівки Reebok Zig Kinetica II Edge, в яких можна з комфортом пересуватися як по обмерзлих міських тротуарах, так і по важкопрохідних лісових стежках. Це стало можливим завдяки інноваційним особливостям моделі:

• Протектор з переробленої гуми з технологією Vibram забезпечує зносостійкість і максимальне зчеплення з поверхнею.
• Піноматеріали Floatride Energy Foam і Floatride Fuel в підошві поглинають ударні навантаження і забезпечують стійку амортизацію.
• Система швидкої шнурівки дозволяє відправитися назустріч пригодам за лічені секунди.
• Зигзагоподібний каркас Zig Energy Shell, будучи утворюючим елементом дизайну, забезпечує стабілізацію, направляючи і повертаючи кінетичну енергію під час будь-якого руху.

Представивши нові Zig Kinetica II Edge, Reebok цієї осені запрошує кожного долучитися до «Руху проти холоду» і надихає не зупинятися, не дивлячись на сніг, дощ, вітер і калюжі. Обирай те, що тобі до душі: тренуйся на вулиці, гуляй, танцюй, зустрічайся з друзями, відвідуй виставки і театри, подорожуй. Головне — не припиняй рухатися.

Головні герої кампанії «Рух проти холоду» модель Тетяна Брик і танцюрист та хореограф Максим Леонов, справжні «Zi-мувери» і активні мешканці мегаполісу.

Тетяна Брик, українська модель, переможниця українського модельного реаліті-шоу. Протягом одного дня вона може знятися відразу в декількох зйомках, активно вести Instagram, сходити на світський захід і, обов'язково, зайнятися спортом.

Танцівник і хореограф Максим Леонов, переможець танцювального шоу в Україні. Все своє життя присвятив хореографії і основною своєю метою вважає дати можливість танцювати абсолютно всім.

Вступай до лав «Zi-муверів» і шукай нову колекцію Reebok в магазинах бренду. Крім Zig Kinetica II Edge, протистояти холоду допоможуть пуховики і куртки, флісові худі і штани, а також одяг для тренувань на вулиці з технологією GRAPHENE, яка, завдяки графеновим вставкам, дозволяє поглинати і утримувати на 15% більше тепла.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1196 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz