Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2020 » Січень » 24 » «Селянське» і «Вершкове»: рослинно-вершкові новинки від бренду Olkom

Розміщення новин компаній

«Селянське» і «Вершкове»: рослинно-вершкові новинки від бренду Olkom

В асортименті відомого українського бренду Olkom з'явилися нові високоякісні продукти: суміш рослинна «Селянське» жирністю 72,5% і паста рослинна «Вершкове» жирністю 60,0% з вмістом вершкового масла. Це продукти нового покоління, в яких вдало поєднані і смак, і користь.

Сучасне виробництво Olkom Group дозволило створити якісну дієтичну продукцію на основі рослинних і молочних жирів без вмісту транс-ізомерів. Високі споживчі властивості рослинно-вершкових продуктів Olkom дозволяють їм конкурувати з вершковим маслом, адже вони мають знижений вміст холестерину. Такі продукти вже давно завоювали популярність серед жителів Європи і Америки, користь яких доведена західними фахівцями зі здорового харчування.
«Перед тим як запустити новий проект, ми серйозно підійшли до вивчення ринку в категорії «спреди і рослинно-вершкові суміші». Не дивлячись на велику різноманітність представленої продукції в даній ніші, ми вирішили ризикнути, оскільки зрозуміли, що маємо всі шанси зайняти міцні позиції серед лідерів даної категорії товарів, - розповідає Голова правління Olkom Group, Ніна Лещенко.»

На даний момент українські покупці сумніваються в якості існуючих продуктів даної категорії, і не дарма. Як показують останні дослідження, проведені фахівцями незалежної лабораторії «Укрметртестстандарт», український ринок заповнений недоброякісною масложировою продукцією. І саме на вирішенні цих питань побудована стратегія компанії Olkom з розвитку і просуванню нових продуктів.

«Наше основне завдання при створенні рослинно-вершкових новинок - змінити уявлення українських покупців про рослинно-вершкові пасти и суміші, не тільки створюючи нові, корисні продукти, а й виводячи їх на абсолютно новий рівень попиту, - коментує Ніна Лещенко.»

Новинки від Olkom «Селянське» 72,5% і «Вершкове» 60,0% вже можна побачити на полицях супермаркетів України. Продукти вагою 200 грамів упаковані в кашировану фольгу, яка дозволяє максимально зберегти їх корисні властивості. Їх легко можна помітити завдяки яскравій упаковці, дизайн якої розроблений відомим українським дизайнером Юрком Гуцуляком.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 429 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz