Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2020 » Вересень » 4 » SHABO та 24 канал запустили просвітницьку онлайн-платформу винних знань

Розміщення новин компаній

SHABO та 24 канал запустили просвітницьку онлайн-платформу винних знань

В Україні з’явився масштабний проєкт, мета якого — популяризація винних знань та винної культури. Wine24 — образотворча онлайн-платформа, що була створена компанією SHABO спільно з 24 телеканалом на базі порталу 24tv.ua.

Тут представлені найсвіжіші новини світового виноробства, інтерв’ю та колонки відомих вітчизняних та міжнародних винних і гастрономічних експертів, блогерів, сомельє, рестораторів і технологів. Читачі ресурсу зможуть дізнатися про технології виробництва і стилі вин, про тонкощі винної індустрії в Україні та за кордоном, про секрети вдалого поєднання вин та гастрономії, про особливості вирощування винограду, і, звісно ж, про те, які вина, коли і як варто вживати. Вся інформація викладена цікаво, зрозумілою мовою, що наближає винну культуру до споживачів.

Потужний міжнародний тренд — пити та споживати локальне — знайшов своє місце і на теренах нашої держави. Пити якісні і благородні вина — це модно, але ще більш престижним є розумітися на цих вишуканих напоях, бути справжнім, обізнаним поціновувачем.

“В українському сегменті інтернету, та й, власне, у пострадянському інформаційному просторі в цілому, дуже мало доступної і експертної інформації про вино, — вважає Ольга Консевич, головна редакторка WINE24. — Вже на етапі узгодження проєкта нам було дуже приємно чути, що команда SHABO хоче саме розвивати винну культуру в Україні, тому основою співробітництва з 24 каналом є спільна віра у ключову роль якісного контенту. Такий підхід — свого роду місія і челлендж. Тому ми об'єднали кращих фахівців — сомельє, технологів тощо — з боку компанії і нашу концепцію пояснювальної журналістики. Популярність у читачів в перші тижні проєкту свідчить про те, що ми все робимо правильно”.

Донесення винної культури та винних знань до широкого кола споживачів — місія вітчизняних виноробів та експертів. У компанії SHABO впевнені, що українці мають право пишатися національними винами, тому створення проєкта WINE24 вважають вагомою частиною Кодексу винороба, що розпочинається з виноградників і продовжується не тільки у створенні якісного продукту, а й у розвитку винної культури в Україні.


Гіоргі Іукурідзе, співвласник компанії SHABO, так коментує запуск просвітницької платформи: «У Франціі, Італії, Грузії, виноробство — своєрідний код нації. Культура, яка

формується з дитинства та звучить як «Вино — це продукт харчування». Для нашої сім’ї виноробство — справа усього життя, і ми вважаємо, що якщо ти робиш щось для людей, то повинен робити це, як для себе. А отже, не тільки створювати гідний продукт, яким може пишатися кожен українець, а й сприяти формуванню культури споживання. Мета, яку ми ставимо перед WINE24, — стати найкращим образотворчим проєктом України у сфері вина. Просто, професійно та цікаво розповідати про важливі речі. Аби кожен українець відчув себе частиною виноробної України та мав змогу обирати вина не інтуїтивно, а спираючись на власні нові знання».

Наразі до проєкту приєдналися відомі у винній галузі фахівці. За допомогою їхніх порад, коментарів та досвіду на платформі формується виняткове інформаційне середовище, де кожен зможе знайти відповіді на будь-яке своє питання про світ напоїв.

Своїми враженнями від WINE24 ділиться Анна-Євгенія Янченко, винна експертка і популярна блогерка: “Вже три роки працює мій проєкт “Сомельє в зелених штанях” і, на щастя, я бачу щире зацікавлення українців у якісних винах. Я дуже рада, що створюється ще один проєкт, мета якого — покращити обізнаність українців у винах. Бо що більше в Україні буде джерел простої та якісної інформації про вина, то простіше кожній людині буде знайти на полиці те вино, яке дійсно подобається. А що більше людина буде знати про вина, то ймовірніше вона не стане купувати неякісне вино, ось і здорова конкуренція між українськими виробниками з’явиться”!
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 613 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz