Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2020 » Лютий » 12 » Спробуй наздожени: Том і Джеррі в Reebok

Розміщення новин компаній

Спробуй наздожени: Том і Джеррі в Reebok

Бренд анонсував колекцію, присвячену найвідомішому мультиплікаційному дуету

Спортивний бренд Reebok і медіагігант Warner Bros. створили колекцію одягу та взуття для дорослих і дітей, головними героями якої стали улюбленці кількох поколінь - Том і Джеррі.

Кросівки Club C Revenge x Jerry від Reebok оцінять шанувальники маленького, але дотепного мишеняти Джері. Верх з м'якої замші пісочного кольору з рожевими і жовтими вставками нагадує нірку мишеняти.

Також в грайливу колекцію від Reebok увійшли унісекс-моделі текстилю: футболки, сукні з капюшоном, світшоти та худі з яскравими принтами та символікою Тома і Джеррі.

Колекція Reebok x Tom & Jerry надійде в продаж в обмеженій кількості 15 лютого в фірмові магазини Reebok в м. Київ (Gulliver, ЦУМ), м. Одеса (ТPЦ City Center), м. Харків (ТРЦ Караван).
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 432 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz