Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2021 » Серпень » 5 » Суперновинка – органічне дитяче пюре від «Чудо-Чадо»

Розміщення новин компаній

Суперновинка – органічне дитяче пюре від «Чудо-Чадо»

Відомий бренд дитячого харчування «Чудо-Чадо», не встигнувши проанонсувати розширення лінійки новими смаками в квітні і травні 2021 року, поспішає поділитися чудовою новиною – в липні бренд почав випуск органічного дитячого пюре.

Дві пюре-новинки «Пюре органічне яблучно-бананове» і «Пюре органічне з яблук та чорної смородини» виготовляються з українських органічних яблук, перероблених на потужностях Одеського консервного заводу дитячого харчування (ОКЗДХ).

З липня 2021 року виробництво ОКЗДХ сертифіковане ТОВ «Органік стандарт» на відповідність вимогам стандарту міжнародних акредитованих органів сертифікації з органічного виробництва (МАОС), еквівалентного Регламентам Європейського Союзу.

Це означає, що ОКЗДХ отримав право на випуск органічних пюре під ТМ «Чудо-Чадо» з правом розміщувати на маркуванні статус продукту «ORGANIC» з нанесенням знаку у вигляді листочка з білих зірочок (стилізованого під прапор ЄС) на зеленому тлі. Знак розташований в нижньому лівому куточку упаковки. Сам дизайн упаковки органічних пюре-новинок виконаний в «крафтовому стилі» – свіжі соковиті фрукти на траві, на задньому фоні – «еко» деревина, покликана підкреслити натуральність продукту, повну відсутність пестицидів, агрохімікатів і небезпечних хімічних сполук, застосування яких повністю виключено при органічному вирощуванні фруктів.

«Органічне пюре для дітей – це важлива інновація, як для виробника, так і для категорії локального дитячого харчування,– говорить комерційний директор компанії Vitmark Денис Барляєв. – Раніше в Україні подібний продукт був доступний виключно від зарубіжних виробників. Фахівці ОКЗДХ не тільки розробили рецептуру і запустили виробництво, а й налагодили на власних потужностях переробку українських органічних яблук. Органічне пюре від «Чудо-Чадо» відповідає запитам найвимогливіших мам, адже це органічний продукт від українського виробника зі збалансованим складом: тільки фрукти і ягоди, нічого зайвого!»

Органічне пюре виробляється в 90 грамовій зручній м’якій упаковці з кришкою, що загвинчується, ціна в роздробі становить близько 27 гривень, що суттєво нижче подібної продукції, що імпортується з-за кордону.
Нагадаємо, що з початку року виробники пюре «Чудо-Чадо» активно працюють над змінами в поточному асортименті. Зокрема, була представлена екзотична новинка «Пюре з манго яблук та бананів».

* * * * *


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 546 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz