Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2017 » Березень » 4 » ТМ «Львівське» - офіційний спонсор «Євробачення-2017»

Розміщення новин компаній

ТМ «Львівське» - офіційний спонсор «Євробачення-2017»

ТМ «Львівське» підтримує проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» в Україні в статусі офіційного спонсору. Конкурс проходитиме в травні 2017 року в місті Києві.

«Євробачення» – найвизначніша культурна подія цього року. ТМ «Львівське», як справжній український бренд, шанує та завжди намагається підтримати справжню українську музику та сучасні музичні заходи. «Євробачення-2017» - ще одна можливість для ТМ «Львівське» традиційно долучитись до визначної культурної події в країні.

Щорічний конкурс «Євробачення» в цьому році відбудеться в столиці України на території Міжнародного виставкового центру з 9 по 13 травня. В 62–му пісенному конкурсі «Євробачення-2017» планують взяти участь 43 країни. Право проводити конкурс в Україні було отримано завдяки українській співачці Джамалі, яка в травні 2016 року перемогла на пісенному конкурсі з піснею "1944". Україна прийме конкурс в другий раз — вперше це відбулось у 2005 році.

Міжнародний музичний конкурс «Євробачення» проводиться з 1956 року. У ньому беруть участь представники від країн-членів Європейського мовного союзу.

В рамках партнерства пісенного конкурсу на поціновувачів ТМ «Львівське» чекають різноманітні маркетингові активності від бренду. Починаючи з кінця березня в точках продажу з’явиться лімітована серія «Львівське 1715», що продаватиметься із спеціальним дизайном, приуроченим до «Євробачення-2017».

Тарас Маципура, менеджер з маркетингу Carlsberg Ukraine: «Євробачення» в Україні – дуже важлива подія для кожного українця. Це дозволить не тільки привернути увагу міжнародної спільноти до молодої європейської країни, але й згуртувати людей. Тому підтримка пісенного конкурсу «Євробачення-2017» це новий крок для нас не тільки в напрямку українського культурного розвитку, а й до європейського співтовариства. Ми раді, що в цьому році конкурс відбудеться в самому серці Європи, а ТМ «Львівське», як справжній український бренд, зможе долучитись до такої масштабної події. Ми впевнені, що українці зможуть продемонструвати не тільки співочі таланти, але й свою гостинність».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1302 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz