Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2022 » Лютий » 17 » Україна і Польща збільшать кількість додаткових дозволів на вантажні автоперевезення

Розміщення новин компаній

Україна і Польща збільшать кількість додаткових дозволів на вантажні автоперевезення

Міністерства інфраструктури України і Польщі домовились про значне збільшення кількості додаткових дозволів на вантажні автоперевезення, уперше за 5 років. Про це повідомила прес-служба Мінінфраструктури у Facebook, пише сайт «Трипольская земля».

Зокрема, наприкінці серпня 2022 року буде збільшено на 20 тисяч додаткових дозволів для польських і українських перевізників, а також буде видано 10 тис. дозволів на здійснення міжнародних вантажних автомобільних перевезень.

«Уперше за 5 років ми можемо говорити про реальний прорив у відносинах двох держав. Я хочу подякувати польським колегам і особисто міністру інфраструктури Республіки Польща Анджею Адамчику за кроки назустріч, особливо у такий важливий для України період», — сказав міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

За його словами, збільшення додаткових дозволів дасть змогу зняти значну напругу у торговельній кризі, яку спостерігали щороку ближче до кінця літа.

Остаточних домовленостей щодо збільшення польською стороною кількості міжнародних дозволів на вантажні автоперевезення, а також розробки спільного плану з розвитку кордону, було досягнуто 15 лютого 2022 року на зустрічі заступника міністра інфраструктури України Мустафи Найєма та заступника міністра інфраструктури Польщі Рафала Вебера у місті Львів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 886 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz