Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2018 » Травень » 6 » Українці назвали SOCAR лідером серед автозаправок

Розміщення новин компаній

Українці назвали SOCAR лідером серед автозаправок

В Україні підвели підсумки рейтингу торгових марок «Фаворити Успіху - 2017». Статусом кращих автозаправок українці нагородили мережу азербайджанських АЗК SOCAR, яка відвоювала першість у вітчизняних WOG і ОККО.

Лідерів ринку портал для споживачів FAVOR вже в п'ятнадцятий раз обирає шляхом проведення незалежного дослідження загальнонаціонального масштабу. У список членів журі конкурсу торгових марок входять галузеві експерти, споживачі, а також лідери думок. Головним критерієм для складання рейтингу є бажання кожного з учасників опитування рекомендувати товар або послугу іншим споживачам.

«За роки роботи в Україні, SOCAR неодноразово дивував своїх клієнтів унікальним сервісом і задавав тренди в розвитку ринку. Наприклад, ми першими запропонували безкоштовний Wi-Fi, послуги хімчистки та упаковки багажу, а також пеленальні столики для батьків, які подорожують з дітьми. Намагалися продумати кожну дрібницю, щоб надавати послуги високого класу і одночасно створювати атмосферу доброзичливості до кожного», - коментує директор з роздрібного напрямку бізнесу SOCAR Україна, Ігор Орлов.

На думку експертного журі, саме ці переваги і стали вирішальними при голосуванні. А сама компанія SOCAR офіційно дякує українцям за високу оцінку її діяльності та обіцяє і надалі виправдовувати сподівання та довіру своїх гостей.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 527 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz