Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2020 » Січень » 22 » Українці проміняли вареники на хінкалі

Розміщення новин компаній

Українці проміняли вареники на хінкалі

Традиційна кухня, за винятком борщу, виявилася не сильно популярна в Україні

Любов українців до традиційної кухні виявилася перебільшеною. Сервіс Raketa назвав найпопулярніші страви, доставку яких замовляли в 2019 році, і вареники далеко не в лідерах...

Порівняння популярності піци і ролів - страв, які українці частіше за інші замовляли в 2019 році:

Трійка найбільш популярних страв, доставку яких українці замовляють з ресторанів, виглядає наступним чином:

1. піца - 12%;
2. суші - 7,5%;
3. бургери - 6% від усіх замовлень.


Бургери - беззаперечний лідер в любові українців до готових бутербродів. Вони в рази популярніші, чим більш дешевші хот-доги і сендвічі. Не врятувала останні навіть безкоштовна доставка від сервісу Raketa.

Якщо до цих страв італійської, японської та американської кухні в Україні вже звикли, то четверта позиція дещо дивує. Виявилося, що хінкалі набагато популярніші, ніж пельмені і вареники разом узяті.

І продовжуючи тему грузинської кухні, шашлик далеко попереду стейків. Принаймні за кількістю замовлень, тоді як стейк, найчастіше, обходиться дорожче порції шашлику.

А ось серед перших страв борщу конкурентів немає. Солянка відстає в рази, а далі вже йдуть курячий бульйон, місо суп і інші.

Як відзначають в компанії Raketa, смакові переваги українців не сильно відрізняються в залежності від міста проживання. У всіх містах, де представлений сервіс доставки їжі з ресторанів, список популярних страв, які замовляють на доставку, практично ідентичний.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 369 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz