Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Маркетинг » 2014 » Лютий » 12 » Українсько- Канадський Бізнес-форум 2014 року

Розміщення новин компаній

Українсько- Канадський Бізнес-форум 2014 року

Львівська торгово-промислова палата спільно з Канадсько-Українською Торговою палатою за підтримки урядів провінції Онтаріо та провінції Саскачеван і Посла Канади в Україні Троя Лулашника, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради організовує проведення Українсько- Канадського Бізнес-форуму 2014 року.

Черговий Українсько-Канадський Форум стане головною подією ділового співпраці України та Канади в цьому році, у ньому візьмуть участь ключові постаті бізнесу України та Канади - президенти Торгово- промислової палати України та регіональних торгово-промислових палат, уряду України та Канади, регіональних влад, експертів та представників міжнародних організацій, а також керівники українських і канадських підприємств, які працюють у сферах сільського господарства. ІТ-технологій, фінансів (страхування, фондового ринку, банківської діяльності), машинобудування, енергетики.

У програмі Форуму:

12 березня:
Офіційне відкриття Форуму та урочистий прийом

13 березня:
Пленарне та секційні засідання (панелі)
Ділові дво- та багатосторонні зустрічі/переговори
Урочиста вечеря учасників Форуму

14 березня:
Відвідання підприємств, культурна програма.

Форум проходитиме в «Дністер Прем’єр Готелі» в центрі перлини Східної Європи - міста Львова. Для участі у Форумі необхідно заповнити та надіслати до Львівської торгово-промислової палати Реєстраційну форму учасника (додається).

Організаційний внесок для участі у Форумі в розмірі 2300,00 грн. (в нього входять витрати з організації пленарного та секційних засідань і двосторонніх переговорів, транспортні послуги, харчування, оренда залів і оргтехніки, переклад, виготовлення каталогу учасників тощо), в оргвнесок не входить вартість перельоту/переїзду до Львова та проживання.

Реєстраційна форма учасника українсько-канадського бізнес-форуму

Оргкомітет Форуму:
Україна. Львівська торгово-промислова палата, м. Львів, Стрийський парк. 14, 79011. тел./факс: 032-297 07 49, 276 46 13, e-mail: zed@cci.lviv.ua. lcci.com.ua.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 961 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz