Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2016 » Жовтень » 3 » В АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ» ТРИВАЄ ЗРОСТАННЯ ПАСАЖИРОПОТОКУ – РЕЗУЛЬТАТИ ВЕРЕСНЯ

Розміщення новин компаній

В АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ» ТРИВАЄ ЗРОСТАННЯ ПАСАЖИРОПОТОКУ – РЕЗУЛЬТАТИ ВЕРЕСНЯ

Протягом вересня 2016 року аеропорт «Бориспіль» обслужив 899 тис. пасажирів, що на 18% більше ніж у вересні 2015 року та на 38% більше ніж у вересні 2014 року.

Завдяки реалізації «хабової» стратегії розвитку аеропорту, яка передбачає стимулювання процесу залучення трансферних пасажирів з іноземних ринків, протягом 2015-2016 років «Бориспіль» постійно демонструє зростання пасажиропотоку та фінансових показників.

Загалом за 9 місяців поточного року аеропорт обслужив 6,47 млн пасажирів, що на 16% більше ніж минулого року та 21% більше ніж у 2014 році. При цьому кількість трансферних пасажирів за 9 місяців зросла до 1,67 млн, що на 48% більше ніж за цей період протягом 2015 року та у 2,34 рази більше ніж за перші 9 місяців 2014 року.

За підсумками 2016 року аеропорт планує обслужити більше 8,3 млн пасажирів, в т.ч. 2,4 млн транзитних. Залучення рекордної кількості пасажирів з іноземних ринків стане результатом продовження успішного курсу на реалізацію стратегії зі створення на базі аеропорту потужного міжнародного хабу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 708 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz