Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2020 » Березень » 20 » В Україні почнуть випускати новий вид молока

Розміщення новин компаній

В Україні почнуть випускати новий вид молока

Сумський національний аграрний університет і Ічнянський завод сухого молока та масла запускають в Україні виробництво молока А2 для продажу в вітчизняних торгових мережах, повідомила прес-служба університету, пише видання UBR.

Його відмінність від звичайного молока А1 полягає в тому, що воно містить інший вид амінокислот, які не викликають побічних реакцій і порушень травлення в організмі людини.

За даними ВООЗ, від 20% до 40% населення світу мають алергічні реакції, тому ряд світових виробників сталі запускати лінії по виробництву молока А2. Лінії з виробництва молока А2 вже працюють в Новій Зеландії, Китаї, США та Австралії.

Вважається, що більшість порід корів дають молоко А1. Однак наукові дослідження, проведені в згаданому університеті показують, що розведення певних порід корів дає можливість отримувати безпечне і легко засвоюється молоко А2. Такими, наприклад, є корови лебединської породи.

Довідка.
ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» - складене підприємство групи ”РОСТОК-ХОЛДИНГ” і займається виробництвом сухого молока та вершкового масла.
Серед продукції є:
• Сухе молоко;
• Вершкове масло;
• М’які сири;
• Бринза;
• Молочна продукція (молоко, кефір, ряжанка, сметана, йогурти, сироватка та багато іншого).
Виготовляючи продукцію з високоякісної сировини, кінцеві товари з успіхом поставляються на полиці магазинів. Вироблене молоко відрізняється високою якістю (білки - не менше 3,1%, жиру - 3,7%), а також постійно перевіряються його умови зберігання і обробки, у відповідності зі стандартами.
Завод має в своєму розпорядженні велику кількість приймальних пунктів від населення і централізованим місцем збору на ТОВ ”Срібнянський молокозавод”. Близько 20% всієї сировини завод отримує від семи молочних ферм, що розташовані в найближчих областях.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 842 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz