Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Липень » 8 » В Україні зросли ціни на цибулю

Розміщення новин компаній

В Україні зросли ціни на цибулю

На поточному тижні українським виробникам ріпчастої цибулі вдалося трохи підвищити ціни на свою продукцію. Про це повідомляють аналітики проекту «АПК-Інформ: овочі і фрукти», пише agronews.ua.

З огляду на дощову погоду багато фермерів призупинили збирання врожаю цибулі, через що зменшилася пропозиції даної продукції на ринку, що в свою чергу і послужило основним фактором для цінового зростання в даному сегменті.

Так, тільки з початку поточного тижня ціни на цибулю нового врожаю на українському ринку зросли в середньому на 22%. Вже сьогодні виробники готові відвантажувати дану продукцію по 6,50-8 грн / кг ($ 0,24-0,29 / кг) в залежності від якості і регіону виробництва.

При цьому, представники оптових компаній воліють утримуватися від закупівель ріпчастої цибулі, посилаючись на дуже обмежений термін реалізації даної продукції, а також на досить слабкий попит в даному сегменті.

Більш того, і самі виробники не мають особливих ілюзій з приводу подорожчання ріпчастої цибулі нового врожаю і вважають таке явище тимчасовим. На їхню думку, знижувальний ціновий тренд на ринку відновиться, як тільки збиральні роботи в полях відновляться.

Варто зазначити, що на сьогоднішній день ріпчастя цибулю в Україні пропонується до продажу в середньому в 1,6 рази дорожче, ніж на початку липня минулого року.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 582 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz