Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2020 » Липень » 1 » З Харкова відновилися перельоти до Туреччини

Розміщення новин компаній

З Харкова відновилися перельоти до Туреччини

1 липня відновилося регулярне і чартерне авіасполучення між Харковом і Туреччиною. Сьогодні, після карантинної перерви, з Міжнародного аеропорту «Харків» вилетіли перші чартерні рейси до Анталії. О 00:05 вилетів літак SkyUp Airlines. О 5:00 — літак Azur Air Ukraine. Найближчим часом чартерні рейси за цим напрямком також відновлять авіакомпанії МАУ і Windrose Airlines.

Окрім Анталії, харків’яни відтепер також можуть літати до Стамбула. Pegasus Airlines відновив регулярні польоти. Перший літак в аеропорт «Харків» прибуде 1 липня о 18:35 та вирушить до Стамбула о 19:35. Рейси до турецького міста у липні виконуватимуться чотири рази на тиждень. Вартість квитків починається від 1 400 гривень в один бік без багажу. Придбати їх можна на сайті авіакомпанії, сайті аеропорту і забронювати в касі за номером 0 800 303 803.

З 16 липня туристи також зможуть полетіти прямими чартерними рейсами до Даламана (Azur Air Ukraine) і Бодрума (Azur Air Ukraine, МАУ). Розклад вильотів можна подивитися на сайті аеропорту, а тури і квитки купити в турагенціях міста і забронювати в авіакасах аеропорту за номером 0 800 303 803.

Туреччина приймає пасажирів з України без тестування на коронавірус і обсервації. Після повернення українським громадянам самоізоляція також не потрібна, адже Туреччина станом на 25 червня входить до зеленої зони країн, у яких на COVID-19 хворіють менше 40 людей на 100 тисяч населення.

Нагадаємо, усі рейси під час карантину здійснюються з дотриманням норм попередження COVID-19. Перед відвідуванням аеропорту просимо ознайомитися з правилами безпечних і комфортних перельотів.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 348 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz