Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2021 » Серпень » 19 » Zakaz.ua запустив доставку товарів з «Таврія В» у Миколаєві

Розміщення новин компаній

Zakaz.ua запустив доставку товарів з «Таврія В» у Миколаєві

З 19 серпня користувачі сервісу доставки продуктів Zakaz.ua у Миколаєві мають можливість закупитися у ще одній мережі супермаркетів – «Таврії В». Жителі міста можуть обирати усе необхідне з широкого асортименту супермаркету: онлайн-вітрина налічує понад 19,5 тис. одиниць товарів.

Нагадаємо, що «Таврія В» є всеукраїнською мережею супермаркетів, що працює з 1992 року та налічує на сьогодні 92 торгових об'єкта. Більшість магазинів знаходяться в Одеській, Херсонскій та Миколаївській областях. Сервіс доставки продуктів Zakaz.ua працює у Миколаєві на базі магазину, який знаходиться на вулиці Лазурна, 17.

Мінімальна вартість доставки становить 69 грн та здійснюється у всі райони міста. Також, є можливість самовивозу з магазину, яка дозволяє оплачувати тільки вартість роботи комплектувальника - 24 грн. Для нових клієнтів при замовленні на суму від 300 грн і вагою до 40 кг перші дві доставки або самовивіз безкоштовні.

“Ми допомагаємо своїм клієнтам не витрачати зайвий час у чергах в магазинах на кассі та пробках, не носити важкі сумки. Замовити продукти онлайн можна в будь-якій кількості незалежно від їх ваги та в будь-якому місці: з дому, на прогулянці з дитиною, з офісу тощо. Час доставки покупці обирають самостійно в рамках зручних двогодинних слотів протягом дня з 10:00 до 22:00”, - коментує Андрій Курський, CEO сервісу Zakaz.ua.

Замовити послугу можна на сайті tavriav.zakaz.ua, або в мобільному додатку. Покупці мають можливість придбати свіжі сезонні фрукти та овочі, кулінарію, продукти здорового харчування, заморожену продукцію, дитяче харчування, а також різноманітну побутову хімію, косметику, товари для домашніх тварин та багато іншого. Також є розділ з акційними пропозиціями, який дозволяє заощаджувати клієнтам свої кошти.

Збиратимуть товари з полиць супермаркету професійні комплектувальники сервісу, які уважно перевірятимуть термін придатності, якість та свіжість кожного продукту. При цьому всі позиції комплектуються із збереженням товарного сусідства і правильного температурного режиму. У випадку відсутності товару зі списку замовлення, з покупцем зв'яжуться та запропонують замінити його на аналогічний товар в тій самій ціновій категорії.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 682 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz