Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2022 » Січень » 28 » Захоплення крафтовим пивом

Розміщення новин компаній

Захоплення крафтовим пивом

Останні кілька років в Україні почали проводити рекламні компанії, які закликають купити або хоча б спробувати крафтове пиво.

Існує такий термін - Craft brewing (буквальний переклад з англ. – реміснича пивоварня). Як правило, такі пивоварні не дуже великі за продуктивністю. Вони можуть забезпечити пивом або мешканців свого містечка, чи невеликого регіону.

Так ось пиво, зварене на такій ремісничій пивоварні і називають крафтовим.

При цьому в слово «ремесло» вкладають досить глибоке значення. Заняття пивоварінням для пивовара-ремісника – це не хобі чи підробіток. Це справа його життя. І звання «ремісник» має на увазі, що ця людина оволоділа всіма знаннями з пивоваріння, має рецепти старих перевірених традиційних сортів пива, і може креативно підходити до внесення до них своїх доповнень.

Для нього не є секретом, як змінити рецептуру і зробити, наприклад, квітковий або фруктовий присмак певному сорту елю або швидко відреагувати на наявність шоколадних або кавових післясмаків, які тільки входять до моди.

Читати далі ...
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1008 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz