Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2020 » Червень » 22 » Збереження смакових якостей в висушених продуктах

Розміщення новин компаній

Збереження смакових якостей в висушених продуктах

Ви знаєте як зберегти продукти, щоб вони радували вас своїм натуральним смаком і ароматом круглий рік, зберігали комплекс вітамінів, так потрібних вашому організму, а також допомагали творити кулінарні шедеври?

Оптимальним методом є видалення надлишкової вологи з продуктів, тобто їх висушування. В даний час традиційні методи сушіння значно поступаються прогресивним технологічним процесам, з яких найперспективнішим є сушка інфрачервоним методом.

Ця унікальна технологія дозволяє зберегти до 90% вітамінів і поживних речовин, екологічність сушеного продукту на виході, а також значно скоротити обсяги складських приміщень.

У порівнянні з традиційними методами сушка в інфрачервоних сушарках має ряд переваг:

- уповільнює ферментативні зміни і дозволяє очистити поверхню оброблюваного продукту від мікроелементів;
- протікає при низьких температурах, знижуючи енерговитрати;
- проводити стерилізацію виробленого продукту;
- зберігає колір, аромат і смак, а також корисні властивості інгредієнтів.

Перелік продуктів, які можна піддавати сушці в ІЧ шафах радує своєю різноманітністю - це зернові культури, фрукти, овочі, морепродукти; різноманітна гранульована і брикетована продукція; сипучі й кускові матеріали та багато іншого.
Наше промислове обладнання з інфрачервоною технологією сушіння відрізняється високою продуктивністю, надійністю і простотою конструкції.

Завдяки своїм конструктивним особливостям в розташуванні інфрачервоних датчиків досягається рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи, тим самим збільшуючи швидкість і якість роботи обладнання. Інфрачервоні сушарки володіють зниженим питомим споживанням енергії. Інтенсивний процес випаровування вологи досягається вже при впливові температури 40-60°С. Сушильні шафи мають металевий корпус і оснащені різною кількістю лотків.

Застосування даної технології дозволяє знищити всю мікрофлору з поверхні продукції, забезпечуючи тим самим її чистоту.

Застосування нашого обладнання дозволяє отримати продукцію з високими якісними характеристиками, зберігаючи при цьому максимально можливий відсоток вітамінів, біологічно активні речовини, природний аромат і природний колір.

Метод видалення вологи за допомогою низькотемпературної ІЧ технології забезпечує високі економічні, якісні та екологічні показники.

Наше обладнання - відмінне рішення проблем, пов'язаних з якісним сушінням продукції на промислових підприємствах.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 395 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz