Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2017 » Липень » 10 » Ekol Греція відзначає свою п'яту річницю і продовжує свій розвиток в Греції

Розміщення новин компаній

Ekol Греція відзначає свою п'яту річницю і продовжує свій розвиток в Греції

Ekol Logistics відзначає свій п'ятий день народження з моменту початку роботи в Греції. Сьогодні Ekol є постачальником 3PL-послуг, має представництва в 15 країнах, володіє більш ніж 5 500 вантажними автомобілями, 6 судами і використовує 48 маршрутних поїздів на тиждень. Свою роботу в Греції компанія розпочала 4 липня 2012 року.

«Ми присутні на грецькому ринку вже 5 років, наш оборот у 2016 році склав 12 мільйонів євро. У 2017 році ми плануємо перевищити цифру в 15 мільйонів євро. Ми підтримуємо не тільки грецьких виробників і експортерів у розвитку власного бізнесу, а й в цілому економіку нашої країни», - поділився Дімітріс Батакіс, менеджер Ekol Greece.

Загальна сума, перерахована Ekol до страхових фондів, податки на зарплату і ПДВ досягли 2,5 мільйони євро.

В компанії Ekol Греція сьогодні працює понад 50 осіб з досвідом роботи в логістичному секторі. Щороку оборот компанії збільшується на 25%.

«З моменту появи Ekol на грецькому ринку, інвестиції в розвиток сектора склали близько 5 мільйонів євро. Ми плануємо інвестувати понад 2 мільйони євро в модернізацію об'єктів порту Лавріо, а також, у найближчому майбутньому, створити власний флот в Греції для надання послуг внутрішньої дистрибуції. Це буде проект вартістю близько 1 мільйона євро. На момент святкування 10 років діяльності в Греції, наші інвестиції будуть аналогічні нашій присутності в країні», - додав Батакіс.

Компанія забезпечує доставку вантажів в і з Європи, головним чином автомобільними шляхами, в понад 15 пунктів призначення. Велика частина вантажів доставляється всього за 48 або 72 години. Завдяки настільки короткому транзитному періоду Ekol Греція робить неоціненний внесок у розвиток бізнесу грецьких підприємців у сьогоднішньому конкурентному середовищі.

«У наших планах - запустити залізничне сполучення з Європою, використовуючи порти Лавріо і Салоніки, підключити їх до залізничних терміналів в портах Аспропиргос і Салоніки. Крім того, ми здійснюємо щотижневі поставки на Кіпр, використовуючи наші власні підрозділи, ми маємо намір працювати і в Ізраїлі в портах Хайфа і Ашдод. Той факт, що ми плануємо розширювати наші послуги, означає додаткові переваги для наших клієнтів, такі як короткий час транзиту, більше пунктів доставки, висока гнучкість. У цьому році ми отримали Золоту нагороду в категорії «Вантажні перевезення та експедирування вантажів», я вважаю, що це доводить правильність обраної нами стратегії», - додав Батакіс.

Ekol Греція - швидкозростаюча компанія в Греції, з представництвами в Салоніках і Афінах, сучасні об'єкти якої займають площу в 6 000 м2 в промисловій зоні Аспропиргос. Компанія пропонує послуги контрактної логістики, міжнародної та внутрішньої доставки вантажів. Цього року Ekol розширить свої представництва в багатьох грецьких містах, таким чином, власна логістична мережа покриє всю наземну територію Греції, а доставка вантажу складе 24 години. Компанія також має офіс в порту Лавріо, недалеко від Афін, для організації руху власних паромів, які з'єднують Грецію з Туреччиною і Європою через порт Трієст в Італії.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1172 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz